Liga 1 | Echipa etapei cu numărul 15

Liga 1 | Echipa etapei cu numărul 15

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat astăzi cel mai bun unsprezece al etapei cu numărul 15 din Liga 1.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 15-a:

PORTAR

Andrei Vlad (FCSB / 22 de ani) - Graţie intervenţiilor sale, roş-albaştrii au bifat al șaptelea meci din acest sezon fără gol primit.

FUNDAŞI

Claudiu Belu-Iordache (Rapid / 28 de ani) - A consumat multă energie pe durata partidei. În plus, a scos un penalty.

Gabriel Tamaş (FC Voluntari / 37 de ani) - A fost ca un zid în faţa adversarilor. Prezenţa ilfovenilor pe loc de play-off i se datorează şi experimentatului fundaş central, care a făcut un tur de sezon regulat foarte bun.

ADVERTISING

Patricio Matricardi (Gaz Metan / 27 de ani) - Pe lângă prestaţia ireproşabilă din defensivă, căpitanul medieşenilor a înscris şi golul victoriei.

Răzvan Trif (Gaz Metan / 24 de ani) - A făcut cel mai bun meci din acest sezon. A oferit pasa decisivă la singurul gol al meciului.

MIJLOCAŞI

Anass Achahbar (Sepsi OSK / 27 de ani) - Pasele sale au pus multe probleme adversarilor, una dintre ele fiind transformată în gol de către Luckassen.

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 25 de ani) - A controlat centrul terenului, de unde a recuperat multe baloane. A marcat primul său gol în Liga 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - Decarul CFR-ului continuă să scrie istorie în tricoul ardelenilor. A pasat decisiv pentru prima reuşită a clujenilor, apoi a marcat golul care a închis tabela.

ATACANŢI

Adrian Petre (Farul / 23 de ani) - Introdus pe teren în ultimul sfert, a marcat singurul gol al meciului cu Univeristatea. Graţie reuşitei sale, Farul rămâne cu şanşe mari în lupta pentru un loc în play-off.

Adrian Bălan (Rapid / 31 de ani) - A fost decisiv în victoria Rapidului datorită celor două goluri marcate, ambele din penalty.

ADVERTISING

Billel Omrani (CFR Cluj / 28 de ani) - A înscris pentru a doua rundă la rând şi a ajuns la 32 de goluri marcate în 145 de meciuri disputate pentru CFR în Liga 1.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 41 de ani) - FC Botoşani a încheiat turul neînvinsă în deplasare. Mai mult, cu 27 de puncte câştigate, moldovenii au cel mai bun parcurs în primele 15 etape din 2013, anul promovării, până în prezent. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇