Liber la sport oriunde și oricând!

collectivenike

Pandemia ne-a făcut să realizăm cât de importantă este mișcarea în viața noastră și cât de important este să ne adaptăm diverselor situații de care ne lovim, fără însă a înlătura sportul din rutina zilnică sau cel puțin săptămânală. Tocmai de aceea este important să acordăm o mare atenție echipamentelor pe care le folosim atunci când vine vorba despre exerciții sau sport în general, pentru că și ele joacă un rol important în ceea ce privește plăcerea pe care o ai de-a lungul antrenamentelor.

Echipament de sport de care să te bucuri

Fie că ești tu cea sau cel care își dorește să înceapă să investească mai mult în sport sau vrei să faci cuiva cadou un echipament întreg sau parte din acesta, produsele Nike vor satisface până și cele mai pretențioase gusturi. Iar când spunem gusturi nu ne referim doar la designul hainelor și al accesoriilor, ci și la materialele din care acestea sunt confecționate: prietenoase cu pielea și adaptate la efort mare, toate te vor ajuta să te simți confortabil în timp ce faci sport.

ADVERTISING

Așadar, iată câteva produse pe care să nu le ratezi când îți pregătești outfit-ul de mers la sală, alergat sau baschet.

1. Șosete

Lungi, medii sau scurte - în funcție de ce îți place mai mult sau de cum se potrivesc mai bine outfitului - șosetele sunt extraordinar de importante în timpul oricărui efort pe care l-ai depune, pentru că de la picioare începe susținerea, iar acestea trebuie să se simtă confortabil în timpul antrenamentelor și nu numai.

Confecționate din materiale rezistente, acestea au striații pentru fixare și un confort sporit în timpul efortului.

nikecollective

2. Colanți și pantaloni sport

Colanții pentru femei au o țesătură moale și netedă, iar tehnologia cu care sunt dotați, Dri-FIT, îndepărtează transpirația de pe piele pentru o evaporare mai rapidă și un confort sporit, menținând pielea uscată și confortabilă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pantalonii sport pentru bărbați sunt confecționați dintr-un material ușor și neted cu o elasticitate sporită pentru a te simți în largul tău în timpul antrenamentelor.

Ambele modele de pantaloni pentru sport sunt dotate cu un buzunar ascuns pentru a-ți putea pune în siguranță cheia de la casă.

3. Tricou

Oricare ar fi efortul fizic pe care preferi să îl faci, cu siguranță ai nevoie de un tricou care să îți ofere confortul pe care îl meriți, fie că vorbim despre mersul la sală, alergat sau un alt sport de performanță.

Cele mai multe tricouri confecționate cu acest scop au și ele tehnologia Dri-FIT, care elimină umiditatea de la nivelul pielii, iar materialul este un bumbac ușor de cea mai înaltă calitate.

ADVERTISING

În funcție de sportul practicat, tricourile au anumite caracteristici care te vor ajuta să scapi de disconfort în timp ce faci efort.

4. Pantofi sport

Pantofii sport pot să aibă o dublă întrebuințare dacă asta îți dorești: aceea de a-i folosi atunci când faci antrenamente sau de a-i folosi atunci când ieși la plimbare în parc sau te întâlnești cu cei dragi.

Oricare ar fi situația în care alegi să îi porți, aceștia îți vor asigura piciorul, iar mixul de materiale din care sunt confecționați le oferă durabilitate.

În funcție de sportul pe care îl practici, și aceștia vin cu diverse îmbunătățiri pentru fiecare în parte și îți asigură un confort și o rezistență de invidiat.

5. Genți sport

Și gențile sport sunt asemeni pantofilor, poți să le folosești în două ipostaze: atunci când mergi la antrenament ca să-ți pui în ele echipamentul și accesoriile de care ai nevoie; sau atunci când ieși la plimbare și ai nevoie să îți iei lucrurile esențiale cu tine.

Fie că vorbim despre rucsacuri, poșete sau borsete, pe toate le găsești în culori diverse care să se potrivească outfitului. Compartimentate cu mai multe buzunare,  pentru ca fiecare obiect pe care îl iei cu tine să aibă locul bine stabilit.

Alege să investești în calitate atunci când sportul este o profesie, un hobby sau o necesitate, în funcție de ce rol joacă în viața ta.

Produsele Nike se găsesc atât în varianta pentru femei, bărbați, cât și copii, pentru că un stil de viață sănătos se imprimă încă din copilărie. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇