Leo Messi explică de ce a ales Inter Miami și nu a semnat cu Barcelona

Leo Messi explică de ce a ales Inter Miami și nu a semnat cu Barcelona

Leo Messi (36 de ani) a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce nu s-a întors la Barcelona și a ales să semneze cu Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS.

Messi și-a decis, în sfârșit, viitorul după plecarea de la PSG la finalul contractului. Campion mondial argentinian a semnat cu Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS, și va merge să joace în Statele Unite ale Americii, deși a fost dorit și de Barcelona.

Într-o discuție cu jurnaliștii de la Sport și Mundo Deportivo, Leo Messi a explicat de ce nu a ajuns să joace din nou pentru catalani.

ADVERTISING

"Deși am fost foarte entuziasmat și nerăbdător după ce am aflat posibilitatea unei revenire la Barcelona, entuziasmul mi-a trecut deoarece nu știam exact ceea ce avea să se întâmple. Mi-am adus mereu aminte de ceea ce am pățit în 2021, când am spus familiei mele că vom rămâne la Barcelona și contractul meu nu a putut fi înregistrat. Am așteptat de această dată.

Însă clubul nu a putut fi sută la sută sigur să-mi spună dacă mă pot întoarce fără probleme cu înregistrarea contractului. Acest lucru este de înțeles având în vedere situația în care se află, din punct de vedere financiar. Nu a fost vorba de bani, dacă era vorba de asta acum eram deja în Arabia Saudită.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Să aud fanii de pe Camp Nou cum îmi strigă numele în minutul 10 al meciurilor a fost minunat și am apreciat. M-am bucurat pentru Barcelona când a câștigat titlul", a explicat Leo Messi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!