Leo Messi a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită: Vestea primită

Leo Messi a aflat verdictul medicilor după accidentarea suferită: Vestea primită

Leo Messi (36 de ani) a aflat verdictul medicilor după ce a ieșit accidentat de pe teren în meciul Inter Miami – Toronto 4-0 din MLS.

Messi suferă de o ruptură musculară și, anunță un jurnalist american care acoperă subiecte importante în privința lui Inter Miami, ar putea să nu mai joace în acest sezon.

Concret, Messi a suferit o ruptură musculară de doi centimetri și va mai intra pe teren doar dacă echipa are nevoie cu adevărat, mai spune sursa citată.

"O sursă indică faptul că Lionel Messi a suferit o ruptură musculară de doi centimetri, care a fost confirmată de RMN, astfel că probabil nu va mai putea juca în acest sezon. Messi s-a accidentat în meciul cu Ecuador, iar ea s-a agravat la partida cu Toronto.

ADVERTISING

Cu toate acesta, este cu siguranţă posibil ca Messi să poată juca dacă clubul consideră că este suficient de pregătit şi trebuie să apară într-un meci în care echipa trebuie neapărat să câştige", a transmis Caden DeLisa.

Leo Messi a marcat 11 goluri și a livrat cinci pase de gol în 12 meciuri (961 de minute) jucate pentru Inter Miami de la transferul în Statele Unite.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!