Laurențiu Reghecampf, la un pas de demitere de la Neftchi. A pierdut și finala Cupei

Laurențiu Reghecampf, la un pas de demitere de la Neftchi. A pierdut și finala Cupei

Antrenorul român Laurențiu Reghecampf este ca și dat afară de la Neftchi Baku, grupare cu care a terminat pe locul 3 în campionatul Azerbaidjanului.

Ce este și mai grav însă, este că sâmbătă seara, Neftchi a pierdut și finala Cupei, unica șansă de a mai cuceri un trofeu în acest sezon. În ultimul act, cei de la Baku i-au întâlnit pe Gabala, iar scorul a fost 1-0, după prelungiri, gol marcat din penalti de Alimi în minutul 102.

Acesta poate fi sfârșitul pentru Reghe în Azerbaidjan, el fiind dorit deja de mai multe grupări din România, printre care și Universitatea Craiova, echipă la care ar reveni.

Azərbaycan Kuboku 2022/2023 final "Neftçi" 0-1 "Qəbələ"

„Desigur, au fost zvonuri. Interesul nu a fost doar din România, dar nu este nevoie să vorbim despre acest subiect. Contractul meu cu Neftci continuă. Mă simt foarte bine la Baku. Vreau să accept provocarea și să devin campion în Azerbaidjan cu echipa mea”, puncta recent fostul antrenor stelist pentru presa azeră.

ADVERTISING

Reghecampf a strâns 44 de partide pe banca alb-negrilor, pe care i-a calificat în următoarea ediție de Conference League.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!