Ladislau Boloni, despre venirea la echipa națională

Ladislau Boloni, despre venirea la echipa națională

Fostul selecționer Ladislau Boloni a vorbit despre posibilitatea de a prelua echipa națională.

Boloni spune nu exclude această variantă, dar momentan își dorește ca Mirel Rădoi să continue munca.

"Să vin la națională? În viață orice este posibil. Sper însă ca Rădoi să se răzgândească și să pregătească naționala și în baraj, de ce nu, și la Mondiale.

El a fost supărat că a fost atacat de toată lumea, și pe bună dreptate. E normal acum să se gândească la viitorul lui", a spus Boloni, pentru GSP.ro.

Mirel Rădoi a fost numit în funcția de selecționer al României la sfârșitul anului 2019, după mandatul lui Cosmin Contra.

Cu el pe bancă, România a obținut 7 victorii, a remizat de 3 ori și a pierdut de 8 ori.

În acest moment, România e pe locul 2 în grupa de calificare, cu 13 puncte, unul peste Macedonia de Nord și Armenia. Germania e deja calificată.

Echipa noastră va mai întâlni Islanda pe 11 noiembrie și Liechtenstein pe 14 noiembrie, în ultimele meciuri din preliminarii. Locul 2 duce la baraj.

La baraj se califică cele 10 ocupante ale locurilor 2 din preliminarii plus două câștigătoare din grupele Ligii Națiunilor care nu au terminat între primele 2 în preliminarii.

Vor fi 6 meciuri de baraj, iar câștigătoarele se vor duela între ele și astfel se vor stabili ultimele 3 echipe calificate.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!