Kun Aguero dezvăluie formația unde Leo Messi dorește să ajungă după despărțirea de PSG

Kun Aguero dezvăluie formația unde Leo Messi dorește să ajungă după despărțirea de PSG

Sergio Aguero, fostul atacant al naționalei Argentinei la fotbal, fost coleg cu Leo Messi la FC Barcelona, știe care este destinația următoare pe care dorește să o bifeze Leo Messi, după ce actuala înțelegere cu PSG va expira.

Messi și PSG nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii scadente în această vară, iar Sergio Aguero, bunul său prieten, a dezvăluit că Lionel Messi ia în calcul să joace la Newell’s Old Boys, echipa de unde campionul pleca la Barcelona în 2000.

„Lionel Messi ia în calcul să se întoarcă la Newell's Old Boys după ce contractul cu PSG îi va expira”, a dezvăluit Aguero într-un interviu pentru UOL, citat de cotidianul spaniol Mundo Deportivo.

ADVERTISING

De altfel, în 2016, Messi chiar recunoastea că și-ar dori să își încheie cariera în Argentina, la formația de unde a plecat în fotbalul mare: „Dacă ar fi să mă întorc mâine în Argentina, ceea ce mi-ar plăcea, clubul pentru care aș juca ar fi Newell's. Am mai spus-o și înainte: nu știu când se va întâmpla asta, dacă se va întâmpla asta sau nu”, puncta Lionel Messi , în urmă cu 7 ani, potrivit Bleacher Report.

Messi a câștigat Cupa Mondială din 2022 împreună cu Argentina, aceasta fiind încununarea unei cariere mai mult decât prodigioase.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!