Jurgen Klopp a semnat un nou contract cu Liverpool

Jurgen Klopp a semnat un nou contract cu Liverpool

Antrenorul Juergen Klopp şi-a prelungit cu doi ani contractul cu Liverpool, urmând să rămână până în 2026 pe Anfield, a anunţat joi clubul din Premier League, citat de Reuters.

Klopp, al cărui contract anterior urma să expire în 2024, a ajutat-o pe Liverpool să câştige Liga Campionilor şi Premier League de când a venit la această echipă în toamna lui 2015.

"Există o prospeţime la clubul nostru şi asta îmi conferă energie. Sunt atât de multe cuvinte pe care le-aş putea folosi ca să descriu ce simt în legătură cu această ştire: încântat, smerit, binecuvântat, privilegiat şi entuziasmat ar fi un început", a declarat germanul într-un comunicat.

ADVERTISING

"De când sunt eu aici, proprietarii noştri au fost incredibil de dedicaţi şi plini de energie în legătură cu acest club (...). Sunt foarte multe lucruri de iubit în acest loc. Ştiam asta înainte de a veni aici, ştiu asta şi mai bine după ce am venit, iar acum voi şti asta mai mult ca oricând", a adăugat el.

Liverpool, care a câştigat în februarie Cupa Ligii engleze, este în cursa pentru a cuceri patru trofee în actualul sezon. Echipa este pe locul 2 în campionat, la un punct în spatele lui Manchester City, şi este foarte aproape de finala Ligii Campionilor, după 2-0 acasă cu Villarreal în semifinala tur a acestei competiţii, fiind de asemenea calificată în finala Cupei Angliei, unde o va întâlni pe Chelsea.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!