Jucătorul retras din echipa națională după un conflict cu Rădoi rămâne ferm pe poziții

Jucătorul retras din echipa națională după un conflict cu Rădoi rămâne ferm pe poziții

Portarul Costel Pantilimon, retras din echipa națională după un conflict cu Mirel Rădoi, a anunțat că rămâne ferm pe poziții și nu vrea înapoi la lot.

El spune că nu vrea să se mai întoarcă la națională în perioada următoare.

"Nu se pune problema! Uşa e mereu deschisă pentru mine, dar îmi păstrez opinia, nu mai e cazul, sunt foarte mulţi jucători tineri care vin din urmă. E un nucleu foarte bun de la tineret, au nevoie de foarte multă încredere, pentru că o naţională nu se creează de azi pe mâine, e nevoie de timp", a spus Pantilimon pentru Telekom Sport.

ADVERTISING

De asemenea, Pantilimon are și o viziune diferită față de cea a lui Rădoi.

"Cred într-un fotbal organizat, nu stiu dacă fotbalul ofensiv are şi un rezultat câştigător, dar cred într-o echipa organizată, cu o balanţă în toate compartimentele. Nu ştiu daca cineva, chiar şi cei mai mari antrenori, merg pe ideea <>. Cred că marii antrenori şi oamenii de fotbal cred că echilibrul într-o echipă e cel mai important şi, când ai echilibru, poţi să faci mult mai multe decât un rezult care iţi poate ieşi o dată pentru că ai jucat ofensiv şi ţi-a ieşit. Eu cred foarte mult într-o echipă organizată, cu o apărare solidă, un mijloc cu echilibru între compartimente şi un atac eficient care ştie că are siguranţă în spate", a mai spus fostul jucător de la Politehnica Timişoara.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Rădoi l-a tras pe linie moartă după ce acesta s-a arătat deranjat că nu a fost contactat direct de selecționer, ci de unul dintre secunzi.

Costel Pantilimon are 27 de prezențe la echipa națională.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇