Jucătorul de la FCSB trecut pe "lista neagră"

Jucătorul de la FCSB trecut pe "lista neagră"

Finanțatorul lui FCSB, Gigi Becali, l-a criticat dur pe fundașul central Iulian Cristea după o găfă comisă în timpul meciului cu UTA Arad.

De altfel, la comanda lui Becali, apărătorul a fost înlocuit în minutul 34 al meciului de la Arad, din cadrul etapei a 3-a a Ligii 1.

"Cum să nu te informezi, mă? Dar ce? A fost numai aia greșeala? A dat numai pase la adversari! Trebuia să dea gol ăla, să fie circul lumii! Vine un jucător din afara terenului, tu îi dai pasă să dea gol. Îți dai seama? Înseamnă că dormi pe teren! Și, decât să dormi, mai bine să intre altul", a tunat Becali la Digi Sport.

ADVERTISING

"În țara asta sunt oameni care muncesc 7-8 familii și nu strâng 15.000 de euro în 20 de ani și tu iei 15.000 pe lună, mă, tată! Dacă iei la FCSB 15.000 pe lună, ai grijă de minge! Dacă o pierzi o dată, trec cu vederea, dar dacă îți bați joc de echipă, te schimb în minutul 15. Aici sunt niște reguli", a adăugat finanțatorul lui FCSB.

Faza la care face referire Becali s-a petrecut în startul meciului, când Cristea a trimis fără să se uite o pasă către propriul portar, iar Dangubic a fost foarte aproape de a profita.

ADVERTISING

Iulian Cristea (27 de ani) joacă la FCSB de la începutul anului 2019, atunci când a fost adus cu 150.000 de euro de la Gaz Metan Mediaș.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇