Jucătorul care refuză să se transfere la FCSB: "Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el"

Jucătorul care refuză să se transfere la FCSB: "Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el"

FCSB este foarte activă pe piața transferuri și încearcă în aceste zile să aducă încă doi jucători, după ce ieri l-a anunțat oficial pe Claudiu Keșeru.

La FCSB nu va ajunge însă cu siguranța mijlocașul francez Hervin Ongenda, după cum dezvăluie patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani mai are un an de contract cu FC Botoșani și intenționează să aștepte până vara viitoare, pentru a putea să se transfere gratis la un club din afară.

"Nu s-a mai vorbit nimic de Ongenda. Am vorbit cu el luni, trebuia să dau un răpsuns FCSB-ului, dar el e decis să rămână la Botoșani. În iarnă, el ar putea semna cu alt club. Dar el a înțeles că are nevoie de un club unde să joace. După ce a plecat de la PSG, a avut vreo 4 sezoane în care nu a jucat deloc constant. Acum, la modul în care e poziționat, poare redeveni serios, se poate produce un declic. Are nevoie de continuitate", a spus Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

"La mine, devine indispensabil și poate deveni cel mai bun număr 10 din România. Și chiar este, la talentul și inventivitatea lui. Eu i-am zis că-i dau drumul. Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el. Copilul nu vrea în România. E aproape imposibil să meargă în România, având în vedere traiectoria pe care vrea să o aibă", a adăugat Iftime.

Hervin Ongenda, cu două goluri reușite în cele 7 meciuri jucate în acest sezon pentru FC Botoșani, este cotat la 650.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pe lista de transferuri înaintă de Edi Iordănescu lui Gigi Becali se mai află numele lui Valentin Gheorghe de la Astra Giurgiu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇