Jose Mourinho, pe punctul de a fi demis

Jose Mourinho, pe punctul de a fi demis

Germanul Julian Nagelsmann, actualul antrenor al echipei de fotbal RB Leipzig, este favorit să-l înlocuiască pe portughezul Jose Mourinho în cazul în care acesta va fi demis de Tottenham Hotspur, anunţă presa britanică.

Scaunul lui Mourinho se clatină serios după ce Spurs a suferit cinci înfrângeri în ultimele şase partide disputate, iar tehnicianul lusitan a pierdut, se pare, şi o parte a vestiarului.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Conform ziarului Daily Mail, soarta lui Mourinho depinde de rezultatele din următoarele patru meciuri, cel cu cu austriecii de Wolfsberger, din Europa League (4-1 pentru englezi în tur, la Budapesta), precum şi cele cu Burnley, Fulham şi Crystal Palace, din campionatul Angliei.

Lider în Premier League la sfârşitul anului trecut, Tottenham ocupă în prezent locul 9, la nouă puncte de poziţia a patra, ultima care asigură participarea la viitoare ediţie a Liga Campionilor.

Cotidianul The Telegraph scrie, la rândul său, că Mourinho ar putea fi demis dacă nu reuşeşte să redreseze cât mai repede corabia, iar alesul conducerii lui Tottenham este Julian Nagelsmann, unul dintre antrenorii cei mai bine cotaţi în acest moment, aflat pe locul secund în Bundesliga cu RB Leipzig, la două puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖