Jose Mourinho a luat decizia finală în privința ofertei de la PSG

Jose Mourinho a luat decizia finală în privința ofertei de la PSG

Jose Mourinho (60 de ani) „va accepta imediat” oferta de a lucra la PSG, dacă șefii clubului îl vor căuta cu o propunere.

Aflat în al doilea sezon la Roma și în a doua finală europeană pe banca romanilor, Jose Mourinho și-a stabilit deja viitorul.

Dacă va fi căutat de PSG, așa cum presa internațională, Jose Mourinho va accepta să fie antrenorul francezilor. "Mourinho va accepta să vină la PSG dacă șefii clubului îi vor propune să antreneze la Paris", scrie cotidianul L'Equipe.

Posibila venire a lui Jose Mourinho este discutată de mai multă vreme de presa internațională, care a scris de mai multe ori despre interesul Parisului, prin portughezul Luis Campos, pentru antrenorul poreclit "Specialul".

ADVERTISING

"Mourinho abia așteaptă un semn de la PSG. Antrenorul portughez va accepta oferta din capitala Franței", notează L'Equipe, care precizează că oficialii francezi îl văd un antrenor capabil să facă din numeroasele vedete de la Paris o adevărată echipă, capabilă să bifeze marele vis al conducerii: câștigarea Champions League.

Barcelona (secund), Benfica, Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham și AS Roma sunt echipele din CV-ul de antrenor al lui Jose Mourinho.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!