Joonas Tamm, impresionat de ce a găsit în România: "A fost o mare surpriză, nu mă așteptam la așa ceva"

Joonas Tamm, impresionat de ce a găsit în România: "A fost o mare surpriză, nu mă așteptam la așa ceva"

Joonas Tamm a oferit, în presa din Estonia, primele impresii despre România și FCSB, echipă cu care a semnat săptămâna aceasta un contract valabil pe un sezon.

Fundașul estonian în vârstă de 30 de ani se declară impresionat de România și mai ales de condițiile de pregătire de care dispune gruparea „roș-albastră”.

"Eram pregătit să aștept până la sfârșitul lunii iulie, dar într-o zi Harri (Ojamaa - agentul său n.red.) a venit și mi-a spus că a apărut o oportunitate. Nu am ezitat când a auzit că e din România", a povestit Tamm pentru soccernet.ee.

ADVERTISING

"Impresiile sunt foarte bune. În primul rând, fanii și cât de populară este echipa. Toată cultura. Apoi, condițiile de aici. În comparație cu Estonia și Ucraina, e diferit. Nu am avut asemenea condiții la nicio echipă la care am evoluat. Aici, la baza de pregătire ai absolut tot, chiar și camere pentru antrenori, piscine, saune și cantină. Există chiar o clădire pentru refugiații din Ucraina și o biserică", a adăugat jucătorul din Estonia.

Tamm a rămas plăcut surprins și de faptul că românii vorbesc engleză.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Orașul e foarte mare și am nevoie de timp ca să mă obișnuiesc. Pentru început voi sta la baza de pregătire și apoi mă voi uita după un apartament", a precizat Tamm.

"Surprinzător, toată lumea vorbește engleza. Toți! În aeroport, la magazine, în oraș. A fost o mare surpriză! Și vorbesc chiar bine", a mai spus acesta.

Joonas Tamm (30 de ani) a semnat un contract valabil pe un sezon cu FCSB din postura de jucător liber de contract.

Tamm a mai jucat in carieră pentru Tulevik, Flora Tallinn, IFK Norrköping, IF Sylvia, Trelleborgs FF, Sarpsborg 08, Korona Kielce, Lillestrøm, Desna Chernihiv şi Vorskla Poltava.

ADVERTISING

Acesta a debutat în naționala Estoniei în urma cu 11 ani și a strâns 50 de meciuri pentru această selecționată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇