Jaqueline Cristian elimină o favorită și o așteaptă pe Simona Halep în sferturi la Transylvania Open

Jaqueline Cristian elimină o favorită și o așteaptă pe Simona Halep în sferturi la Transylvania Open

Jaqueline Cristian a obținut, miercuri seara, o calificare spectaculoasă în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open de la Cluj-Napoca.

Ajunsă pe tabloul principal grație unui wild card, tenismena română în vârstă de 23 de ani a eliminat-o în turul doi pe favorita numărul 5, australianca Ajla Tomljanovic (locul 43 WTA).

Jucătoarea aflată pe locul 105 în ierarhia WTA, intrată din nou în arenă îmbrăcată precum Contele Dracula, s-a impus în două seturi, scor 7-6 (5), 7-5, după două ore și 12 minute de tenis.

ADVERTISING

În sferturile de finală, Jaqueline o va întâlni pe câștigătoarea meciului dintre Simona Halep și Varvara Gracheva.

-"A fost o bătălie incredibilă și sunt foarte fericită cu această victorie. Mă așteptam la un astfel de meci, pentru că e o jucătoare bună, și asta face victoria și mai specială", a spus Jaqueline Cristian la interviul de după meci.

Jaqueline a făcut poate cel mai bun meci din carieră împotriva unei jucătoare care la începutul acestei luni a eliminat-o pe Garbine Muguruza de la Indian Wells, iar la Wimbledon a fost oprită doar de viitoarea campioană Ashleigh Barty, în sferturile de finală.

ADVERTISING

Pentru Jaq, care și în primul tur a avut un meci extrem de disputat cu Kaja Juvan, urmează o confruntare, sperăm noi, cu Simona Halep.

"Sfertul" dintre Jaqueline Cristian și învingătoarea meciului dintre Simona Halep și Varvara Gracheva va avea loc vineri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇