Irina Begu a câștigat la Winners Open

Irina Begu a câștigat la Winners Open

Irina Begu a învins-o fără probleme pe Miriam Bulgaru, cu 7-5, 6-1, joi, în prima zi a turneului demonstrativ de tenis Winners Open, în cadrul Grupei B.

Publicitate

Begu (81 WTA) a obţinut victoria într-o oră şi 40 de minute.

Analiza meciurilor si ponturile specialistilor sunt pe GntTips

Primul set a fost unul echilibrat, Begu reuşind să facă diferenţa pe final, la 5-5, când şi-a făcut serviciul, iar apoi a reuşit un break decisiv. În actul al doilea, Begu a avut o misiune mult mai uşoară (6-1), în faţa unei adversare care s-a resimţit în al doilea său meci al zilei.

În primul meci al grupei, Jaqueline Cristian a fost învinsă neaşteptat de Miriam Bulgaru (387 WTA) cu scorul de 6-4, 3-6, 10-5.

Publicitate

În Grupa A, Irina Bara a învins-o pe Georgia Crăciun cu 7-5, 6-4, iar Gabriela Ruse a trecut şi ea de Georgia Crăciun cu 6-3, 6-4. Bara şi Ruse s-au calificat în semifinalele competiţiei.

Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în semifinalele primului turneu de tenis care are loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus.

Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari desfăşoară pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Accesul publicului este interzis, meciurile fiind transmise live pe postul DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.

Vineri se vor disputa ultimele meciuri din grupe: Irina Bara - Gabriela Ruse (15:00) şi Jaqueline Cristian - Irina Begu (17:00), iar sâmbătă vor avea loc semifinalele. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat la 5 iulie de la ora 16:30.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇