Ionuț Negoiță, dur după umilința cu FCSB: Ce le-a transmis jucătorilor lui Dinamo și cum l-a atacat pe Mircea Lucescu

Ionuț Negoiță, dur după umilința cu FCSB: Ce le-a transmis jucătorilor lui Dinamo și cum l-a atacat pe Mircea Lucescu

Ionuț Negoiță i-a pus la zid pe jucătorii lui Dinamo după umilința din Cupa României cu marea rivala FCSB.

Finanțatorul „câinilor” spune că jucătorii nu sunt concentrați la fotbal.

"Cred că înainte să plângă Grigore mai bine se concentra pe fotbal, nu să facă greve și alte lucruri care nu se fac de profesioniști. Văd că jucătorii au fost foarte vocali. Ca Mihai Popescu, e a nu stiu câta oară când cade în fund. dar el e lider, îndeamnă jucătorii la revoltă, dar cade în fund", a tunat Negoiță într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Toată lumea are pretenții, vor salarii plătite la zi și cât mai mari, dar la rezultate, să le trecem la și altele. Și asta când am avut bugetul de play-off. Înainte de meciul de la Botoșani, domnul Popescu a părăsit echipa, a zis că are un salariu prea mic. Stăteam cu Dusan și ne întrebam cum e posibil așa ceva. Am pierdut la Botoșani și când a început pregătirea de iarnă am zis că băiatul ăsta nu mai trebuie să fie la Dinamo", a completat acesta.

Atac la adresa lui Mircea Lucescu

Ionuț Negoiță l-a atacat apoi pe Mircea Lucescu, căruia în reproșează ca vorbește prea mult prin presă, dar când e vorba de implicat nu e de găsit.

ADVERTISING

"Cei care vor Dinamo să se implice. Și eu vreau, dar nu pot să mai duc în spate toate cele. L-am auzit pe Lucescu că ar trebui ca Negoiță să se dea la o parte. Păi, mă dau. Să vină domnul Lucescu să se implice. I-am zis să vină să îi arăt cifre, dacă îi pasă", a mai spus Negoiță.

"A zis că vine, dar n-a venit nici acum. Dar văd că vorbește fără rost în continuare. Să nu mai atace de dragul de a ataca", a conchis finanțatorul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Dinamo a fost învinsă cu 3-0 de FCSB în prima manșă din semifinalele Cupei României.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇