Ionel Ganea, păcălit de două cluburi din România: "M-au executat politic! DNA-ul nu mai există"

Ionel Ganea, păcălit de două cluburi din România: "M-au executat politic! DNA-ul nu mai există"

Ionel Ganea lansează acuzații grave la adresa conducătorilor cluburilor Universitatea Cluj și Dunărea Călărași.

Fostul internațional român susține că are de recuperat câte 100.000 de euro de la ambele echipe, dar că nu-și face mari speranțe că va intra în posesia acestor sume.

"Am fost la U Cluj și am pierdut 100.000 de euro. Și Walter nu mai e, a desființat clubul, Dumnezeu să-l ierte! Aici, la Călărași, iar trebuie să-mi iau o căruță de bani, tot așa… faliment. Ce să fac? M-am înscris la masa credală. Acum înțeleg că bugetul a fost aprobat, trei milioane o sută de mii de lei la echipa de club. Președintele, care era acolo, era prieten cu judecătorul care a aprobat insolvența sau reorganizarea. Și au băgat-o în reorganizare cu trei milioane o sută de mii de lei, aprobați de Consiliul Județean. Vagabonțeală pe față! Asta este România! DNA-ul nu mai există", a tunat Ionel Ganea pentru Fanatik.

ADVERTISING

"Tot așa, avea administrator judiciar pe unul de-a fost al lui Năstase, era băgat cu PSD-ul. Apoi, mă tot plimba pe la 1600 de instanțe. M-au executat și acolo pe politic, am rămas cu 100.000 de euro. Dar DNA-ul nu se mai autosesizează. DIICOT-ul și ANAF… nu se mai autosesizează nimeni", a mai declarat acesta.

Ionel Ganea a fost manager la U Cluj în perioada februrie - septembrie 2013.

La Dunărea Călărași, Ionel Ganea a ocupat funcția de manager în perioada aprilie 2015 – ianuarie 2016 și apoi cea de director tehnic în perioada septembrie 2020 – iunie 2021.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇