Ion Țiriac îi răspunde Serenei Williams după remarca făcută de americancă la suspendarea Simonei Halep

Ion Țiriac îi răspunde Serenei Williams după remarca făcută de americancă la suspendarea Simonei Halep

Ion Țiriac (84 de ani) i-a răspuns Serenei Williams după ce americanca a făcut o remarcă la adresa Simonei Halep (32 de ani) după suspendarea sportivei noastre pentru dopaj.

Imediat după aflarea suspendării de 4 ani pentru dopaj în cazul Simonei Halep, Serena Williams a postat pe Twitter „8 e un număr mai bun”, aluzie la faptul că și-ar dori ca titlul câștigat de Simona la Wimbledon 2019 să-i fie trecut în palmares.

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în finala Wimbledon 2019 și a câștigat titlul de Mare Șlem de la All England Club.

ADVERTISING

Ion Țiriac a replicat și și-a adus aminte că Serena Williams a primit derogări din partea WADA, după cum se arată pe o listă publicată în 2016 de hackerii ruși de la "Fancy Bears". Serena Williams ar fi consumat substanțe interzise cu acordul Agenției Mondiale Anti-Doping.

„Pe Mouratoglou îl cunosc foarte puțin. Am fost o singură dată la el. Despre domnul Mouratoglou, antrenor de tenis, nu știu ce să spun. Dumnealui are o uzină acolo, face 50-60 de tineri în fiecare an.

Dar eu înțeleg că Serena a avut derogări la medicamente. Nu o dată sau nu de două ori. De 5-7-10 ori, cât a stat la dumnealui. Eu m-aș întreba cum a câștigat toate Wimbledon-urile.

ADVERTISING

Serena a zis 'Halep m-a bătut în 38 de minute. Mi-a dat o palmă cum nu am luat toată viața mea. Ce ar fi să mai cer un Wimbledon?'. Dar celelalte cum au fost?.

Ca să fie clar, toate sunt «excepții speciale», date timp de zeci de ani aceluiași individ. Aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise! Ce fac ele pentru un sportiv? Dacă vrem să discutăm despre numere, înainte să te întrebi despre numărul 8, haideți să ne întrebăm despre toate numerele de la 1 la 23, «campioano»” (n.r. - 23, numărul turneelor majore cucerite de Serena).”, a spus Ion Țiriac, conform gsp.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!