Ion Țiriac, anunț despre investiția de la Dinamo: "Mâine le dau banii"

Ion Țiriac, anunț despre investiția de la Dinamo: "Mâine le dau banii"

Ion Țiriac a vorbit despre posibilitatea de a deveni patronul clubului Dinamo.

Omul de afaceri a anunțat că nu este prea dornic să investească la Dinamo, însă ar face-o dacă Mircea Lucescu s-ar implica.

"Nu sunt domnul Șucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal și dacă aș avea în spate un om care a fost acolo ca Hagi, ca Lucescu, ca ăștia, da… Eventual să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni. Să mă bucur sau să plâng cu echipa. Dar nu este cazul! Este prea complicat. Ultrașii de-o parte, chibiții de altă parte, pasionații de altă parte. Eu sunt doar pasionat de fotbal", a afirmat Țiriac pentru Gsp.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Ion Țiriac a menționat că ar investi pe loc în academia lui Dinamo.

"Dacă Dinamo îmi face o școală de copii, cu o mie de copii la școală și-mi arată unde se antrenează, mâine le dau banii! Asta mă interesează. Copii, copii, copii, copii. Să aibă ce n-am avut eu!", a completat omul de afaceri.

Mai mult, el a dezvăluit că a avut o discuție cu Mircea Lucescu în care i-a promis inclusiv construcția unui stadion.

"I-am spus lui Mircea că le fac și un stadion la Otopeni, fiindcă am destul teren. Dar doar dacă unul ca Mircea Lucescu e Papa și ia zece de-ai lui, cum și-a luat Nadia de la gimnastică. Doar că noi, personal tehnic nu prea mai există", a adăugat Țiriac.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇