Ion Crăciunescu și-a cerut scuze pentru declarațiile făcute despre arbitrajul de la CFR Cluj - Universitatea Craiova

Ion Crăciunescu și-a cerut scuze pentru declarațiile făcute despre arbitrajul de la CFR Cluj - Universitatea Craiova

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu și-a cerut scuze după declarațiile făcute inițial despre arbitrajul de la CFR Cluj – Universitatea Craiova.

Oficialii lui CFR Cluj au invocat două penaltiuri neacordate în această partidă, iar Ion Crăciunescu le-a dat inițial dreptate.

Totuși, Crăciunescu s-a răzgândit ulterior și și-a cerut scuze pentru faptul că a spus că CFR Cluj a fost dezavantajată. El susține că CFR Cluj nu ar fi trebuit să primească de fapt niciun penalti în partida cu Universitatea Craiova.

ADVERTISING

”Îmi fac mea culpa, am primit o înregistrare dintr-un alt unghi a acestei faze. Este o mână pusă pe jucătorul de la Craiova. De ce arbitrul nu intervine și nu dictează fault în atac? Chipciu a pus mâna pe adversar, i-a și căzut mingea pe mână. Decizia corectă era fault pentru Craiova", a spus Crăciunescu la Digi Sport.

"Debeljuh e primul cu mâinile sus. Nu mi se pare că Acka vine cu forță disproporționată. Uite cum cade! El nu putea să cadă așa niciodată dintr-o așa împingere”, a transmis Ion Crăciunescu.

ADVERTISING

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu CFR Cluj cu 2-1 și a revenit în cursa pentru câștigarea titlului.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!