Întrebarea la care Octavian Popescu a refuzat să răspundă după victoria FCSB din derby-ul cu Rapid: "E un subiect pe care nu trebuie să-l știe toată lumea"

Întrebarea la care Octavian Popescu a refuzat să răspundă după victoria FCSB din derby-ul cu Rapid: "E un subiect pe care nu trebuie să-l știe toată lumea"

Octavian Popescu a fost în culmea fericirii după ce a marcat în derby-ul cu Rapid, însă o întrebare l-a făcut să își schimbe tonul.

El a fost întrebat de ce refuză prelungirea contractului cu FCSB, însă în acel moment nu a mai dorit să discute.

"Nu vreau să vorbesc despre asta. Eu mai am contract… E un subiect pe care nu trebuie să-l știe toată lumea", a spus Octavian Popescu.

Cei de la FCSB i-au propus lui Popescu să semneze prelungirea înțelegerii care e valabilă până în 2024, însă jucătorul a refuzat.

ADVERTISING

El speră să rămână liber de contract pentru a obține o sumă mai mare la semnătură.

"A fost o discuție pentru prelungirea contractului, dar apoi nu știu de ce nu s-a mai întâmplat acest lucru", a spus fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, la Orange Sport.

Octavian Popescu era evaluat în sezonul precedent la peste 20 de milioane de cei de la FCSB.

Amintim că FCSB a învins-o pe Rapid, scor 3-1, în etapa a 17-a din Superliga.

Pentru FCSB au marcat Cordea, Compagno și Octavian Popescu, iar pentru Rapid a înscris Dugandzic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După acest rezultat, FCSB este pe locul 7, cu 23 de puncte, iar Rapid e pe 2, cu 32 de puncte. FCSB are două meciuri mai puțin disputate.

Pentru FCSB urmează deplasarea de la Galați din Cupa României, de joi de la ora 21:00, și confruntarea de la U Craiova 1948, de pe 13 noiembrie, de la ora 21:00. Rapid se va duela cu Farul în Cupa României și apoi cu Universitatea Craiova.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!