Inter Milano l-a pedepsit pe fotbalistul care a semnat cu PSG

Inter Milano l-a pedepsit pe fotbalistul care a semnat cu PSG

Fundaşul slovac Milan Skriniar nu va mai purta banderola de căpitan la echipa italiană de fotbal Inter Milano, după ce a confirmat că a semnat un contract cu Paris Saint-Germain, transferul nefinalizându-se în această iarnă şi urmând să devină efectiv în luna iunie, a anunţat antrenorul Simone Inzaghi înaintea derby-ului cu AC Milan de duminică, informează AFP.

Skriniar, care a fost căpitanul obişnuit în acest sezon al milanezilor după trimiterea pe banca de rezerve a lui Samir Handanovic şi Marcelo Brozovic, nu va mai purta banderola de lider al echipei ca urmare a alegerii sale de a părăsi clubul italian.

ADVERTISING

"Eu nu judec alegerea sa, dar judec omul şi jucătorul. El este un băiat formidabil, munceşte mult în fiecare zi şi probabil va fi titular în acest meci", a explicat antrenorul "nerazzurri".

Fără să confirme, formal, viitoarea destinaţie a internaţionalului slovac, administratorul delegat al lui Inter, Giuseppe Marotta, a afirmat miercuri faptul că jucătorul, chiar dacă nu a plecat în această iarnă, nu-şi va prelungi contractul actual care se încheie în iunie, când va pleca la Paris Saint-Germain.

În şase sezoane la Inter, Skriniar a disputat 242 meciuri şi a marcat 11 goluri în toate competiţiile.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇