Înlocuitorul lui Florinel Coman, propus la FCSB: "Pentru o ofertă bună sunt gata să-l dau"

Înlocuitorul lui Florinel Coman, propus la FCSB: "Pentru o ofertă bună sunt gata să-l dau"

FCSB îi caută înlocuitor lui Florinel Coman, după ce extrema stângă s-a înțeles cu un club din Qatar.

O soluție poate fi Sebastian Mailat de la FC Botoșani, potrivit patronului Valeriu Iftime.

”Sebi Mailat este un alt jucător care a avut un ghinion teribil cu accidentarea din vara trecută. La acel moment el era la un pas să plece la o altă echipă, era unul dintre golgheterii primei noastre ligi și putea să joace fără probleme chiar și la FCSB.

Am spus eu că el poate să fie o soluție pentru înlocuirea lui Coman de la FCSB, însă trebuie să își revină la forma de anul trecut. Iar acest lucru o va face pas cu pas. Trebuie să își recâștige încrederea în forțele lui și o să îl revedeți cât de curând pe Sebi Mailat pe care îl știm cu toți. Suntem alături de el sută la sută. Eu i-am prelungit și contractul la Botoșani, dar pentru o ofertă bună sunt gata să îl dau drumul să plece", a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

ADVERTISING

Sebastian Mailat a revenit după o accidentare gravă, dar a dat 3 goluri în 4 meciuri în acest sezon.

Stagiunea precedentă, el a dat 16 goluri pentru FC Botoșani.

Pe de altă parte, Iftime l-a propus la FCSB și pe fundașul central Victor Dican, care poate juca și mijlocaș.

"Totuși, trebuie să îl lăsăm pe Mailat să își revină treptat și să nu ne apucăm acum să îl zăpăcim de cap cu tot felul de oferte. Astfel că, momentan eu consider că Dican este jucătorul care în acest moment poate să joace la FCSB, dar la orice echipă cu mari pretenții din prima noastră ligă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dican poate să joace fundaș central, dar și mijlocaș la închidere. Este un jucător foarte tânăr și de mare perspectivă. Îmi doresc să ne salvăm de la retrogradare și vom avea timp să vorbim atunci și despre mai multe lucruri”, a mai spus Iftime.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇