Încă un antrenor de top visează să antreneze Rapidul

Încă un antrenor de top visează să antreneze Rapidul

După Marius Șumudică, un alt antrenor de top anunță că ar vrea să antreneze Rapidul.

Fost și el la Rapid, ca antrenor, italianul Cristiano Bergodi a mărturisit că visează să antreneze din nou pe Giulești, atras de suporterii Rapidului.

”M-aș întoarce oricând la Rapid, m-am simțit extraordinar acolo. Visez să fac performanță pe noul stadion, în fața a zeci de mii de suporteri. Este adevărat, au o galerie impresionantă. Suporterii Rapidului vor rămâne mereu în sufletul meu. Au fost și vor rămâne în sufletul meu.

ADVERTISING

O echipă cu istoria Rapidului merită un stadion pe măsură, iar acum îl are. Un progres mare pentru fotbalul românesc, în general. Îmi lipsește emoția pe care am trăit-o în Giulești”, a spus Bergodi, citat de Playsport.ro.

Fosta legendă a lui Lazio, Bergodi a antrenat Rapidul de două ori, în 2007 și 2015. Ultima dată, Bergodi a antrenat pe Universitatea Craiova, în 2020. Italianul de 56 de ani a antrenat în ultimii 18 ani multe echipe din România și din Italia.

Rapidul se află pe locul 3 în Liga 2 și are toate șansele să promoveze în acest sezon. De o lună, antrenor este Nicolae Grigore.

ADVERTISING

Citește și:

Steaua și Rapid atacă promovarea în 2021 - ce atacanți transferă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇