Impresarul lui Sergio Ramos clarifică plecarea fundașului central de la PSG

Impresarul lui Sergio Ramos clarifică plecarea fundașului central de la PSG

Sergio Ramos, fostul imens fundaș central de la Real Madrid, pare să fie aproape acum de părăsirea clubului francez Paris Saint-Germain, deși nu a bifat nici măcar un minut pe teren pentru clubul din Hexagon.

Totuși, zvonurile care dau ca sigură plecarea lui Ramos de la PSG sunt dezmințite vehement de René, fratele legendarului fundaș spaniol, care ocupă și funcția de impresar al acestuia.

Fundașul de 35 de ani, accidentat fiind, nu a apucat încă să debuteze pentru PSG, iar presa din Franța a scris în ultima perioadă că există posibilitatea ca acesta să plece de la formația în alb, roșu și albastru.

ADVERTISING

„Sergio va juca pentru PSG cât de repede va putea. Nu se va retrage şi nici nu va rupe contractul. Nu există dubii în privinţa viitorului său”, a declarat agentul lui Ramos, într-un interviu pe care l-a acordat jurnalistului italian Fabrizio Romano.

Ramos are 22 de trofee în 16 ani petrecuți la Real Madrid, e dublu campion european cu Spania și campion mondial cu La Rioja, iar recent Le Parisien a scris despre posibilitatea certă ca PSG să îi rezilieze contractul, dacă Ramos nu va dori să joace vreun meci pentru francezi.

Sergio Ramos : Première journée d'entraînement

Sergio Ramos a venit în această vară la PSG, alături de alți mari jucători ca Leo Messi, Gini Wijnaldum, Hakimi, Danilo etc.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!