Impresarul lui Radu Drăgușin, anunț despre transferul fundașului în Anglia

Impresarul lui Radu Drăgușin, anunț despre transferul fundașului în Anglia

Radu Drăgușin este cel mai curtat fotbalist român al momentului.

El este dorit de mai multe formații din Premier League, iar presa scrie că este în atenția lui Newcastle, Manchester United și Arsenal.

Impresarul Florin Manea a oferit detalii despre negocieri și posibilitatea ca Drăgușin să semneze cu o nouă echipă.

"Este pe mai multe liste, într-adevăr. Deocamdată nu e nimic concret, să avem o ofertă scrisă sau ceva, dar eu sunt la Londra, o să am întâlniri toată săptămâna. Probabil că o să se mute în vară cel târziu, am înțeles că Genoa are și niște probleme, trebuie să dea niște bani la stat. Momentan nu am semnat prelungirea de contract, mă duc la meciul cu Juventus, pe 15, și o să vorbim atunci. (n.r. o să aibă clauză de reziliere de 30 de milioane de euro?) Asta vreau eu să îi pun, da.

ADVERTISING

(n.r. ei sunt recitenți?) Păi… cine vrea să pună clauză de reziliere? Dacă nu o pune, nu semnez și apoi au o problemă, în vară mai are doi ani de contract și, gândește-te, merge la Europene. Dacă nu ne vinde atunci, nu se înțeleg cu noi, rămâne în ultimul an de contract, ce fac atunci cu el?

Manchester United e Manchester United oricând. E o echipă top, ca tradiție, ca orice. Cred că până la meciul cu Juventus o să am și două oferte scrise. E pe mai multe liste, nu mă miră că ar fi și la Manchester United, nu am vorbit cu nimeni încă de acolo, dar sunt mai multe echipe interesate”, a spus Manea pentru IAmSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Genoa l-a cumpărat pe Radu Drăgușin de la Juventus Torino cu 5.5 milioane de euro.

Jucătorul a contribuit la promovarea în Serie A, iar acum este om de bază. A disputat 13 meciuri în acest sezon și a marcat un gol.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇