Ilie Năstase, "la cuțite" cu Ciprian Marica: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut! O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie"

Ilie Năstase, "la cuțite" cu Ciprian Marica: "Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut! O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie"

Ilie Năstase a reacționat vehement după ce Ciprian Marica a solicitat la Judecătoria Sectorului 1 ca fostul mare tenismen român să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința.

„Nu-mi vine să cred ce mi-a făcut Ciprian Marica! Mi-a luat baza Voința, m-a scos din Fundație! M-a anunțat acum avocatul”, a spus Năstase pentru ProSport.

"Am și probleme cu inima, am bypass, nu mă simt prea bine… L-a băgat pe taică-său în Fundația mea, imediat ce m-a scos pe mine! Și pe unchiul lui l-a introdus, nu-mi vine să cred. Nu am ce să discut cu el, o să discute avocatul. Stau cu soția mea și nu ne vine să credem ce se întâmplă. Incredibilă lovitură. O să mă duc la poliție, la procuratură, unde va fi nevoie. Eu am vrut să fac lucruri bune și acum am fost izgonit. M-a pus să semnez niște procuri, niște acte și m-a păcălit", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Cererea formulată de Ciprian Marica pe 7 octombrie a fost admisă de către Judecătoria Sectorului 1, astfel încât Ilie Năstase a fost șters din Fundația care îi poartă numele.

Ilie Năstase a fost înlocuit în Fundație, prin modificarea actului constitutiv, de către tatăl și unchiul fostului fotbalist.

Care este miza

Potrivit sursei citate, "terenurile pe care Ciprian Marica ar încerca, de fapt, să pună mâna, prin excluderea din Fundație a lui Ilie Năstase, au fost atribuite fostului mare campion prin două decizii de Guvern."

ADVERTISING

Pe piața imobiliară, aceste terenuri ar valora aproximativ 50 de milioane de euro.

"L-am luat pe domnul Marica și i-am închiriat terenurile pentru a face o academie de fotbal acolo. Vrem să facem și o gradiniță sportivă olimpică", dezvăluia Ilie Năstase la începutul lui 2020, într-o intervenție la Sport.ro.

Aseară, la Digi Sport, Ciprian Marica a încercat să mascheze scandalul: "Nu există niciun conflict și nu ar putea exista pentru că eu aș ceda întodeauna. Nu m-aș certa cu el pentru nimic în lume".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇