Ilie Dumitrescu dezvăluie ce a remarcat la FCSB în victoria cu Chindia

Ilie Dumitrescu dezvăluie ce a remarcat la FCSB în victoria cu Chindia

Ilie Dumitrescu a analizat victoria obținută de FCSB în confruntarea cu Chindia Târgoviște.

Fostul mare fotbalist a lăudat schimbările făcute de Toni Petrea, dar și câțiva jucători de la FCSB.

”Trebuie să evidențiez inspirația lui Toni Petrea, care a trecut la un sistem cu trei fundași centrali. A fost o linie extraordinară de mijloc, mă refer la Tănase și la Olaru, care au făcut un meci extraordinar. Au acoperit bine zonele, au apărut la finalizare.

Valentin Gheorghe e omul meciului, a făcut o partidă extraordinară, a marcat de două ori, a profitat de greșelile de poziționare. Mai e un lucru extraordinar, care pe mine m-a impresionat, intrarea lui Keșeru. A fost superioritatea în benzi, cu Tavi Popescu și cu Vali Gheorghe. Tănase mi-a plăcut foarte mult astăzi, și-a asumat multe faze. E prima dată când îmi place de Șerban, chiar dacă a avut greșeala aia. A avut progresie la picior, mi-a plăcut. I-a ieșit cu CFR-ul, cu sistemul ăsta cu trei, i-a ieșit și acum. Edjouma a fost activ, a încercat să deschidă unghiul de pasare, a jucat între linii”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a învins-o pe Chindia Târgoviște cu 3-2, după ce a fost condusă la pauză cu 2-0. Golurile roș-albaștrilor au fost reușite de Darius Olaru și Valentin Gheorghe, de două ori.

După acest rezultat, FCSB are 58 de puncte, șase mai puțin decât liderul CFR Cluj.

Pentru FCSB urmează meciul cu CS Mioveni din deplasare, programat pe 19 februarie, de la ora 19:55.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!