Iga Swiatek câștigă în optimile de la Roland Garros cu un scor neverosimil

Iga Swiatek câștigă în optimile de la Roland Garros cu un scor neverosimil

Lidera mondială WTA Iga Swiatek, Polonia, a câștigat partida din optimile de finală de la Roland Garros în fața Anastasiei Potapova din Rusia, într-o manieră uluitoare.

Jucătoarea de 23 de ani, care a câștigat ultimele 2 ediții de French Open, s-a impus cu scorul de 6-0, 6-0, în doar 40 de minute de la începerea partidei!

Un meci poate de neînțeles pentru iubitorii tenisului, în care doar loviturile polonezei au contat, deși evolua împotriva unei jucătoare totuși de top, aflată pe 41 în lume.

Swiatek va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Danilovici și Vondrousova. Să nu uitam să aducem aminte că acum 2 tururi, în manșa secundă, Iga a salvat o minge de meci în fața lui Naomi Osaka, la 4-5 în decisiv. Ea a întors setul trei de la 1-5 pentru a câștiga cu 7-5 într-un thriller dramatic.

ADVERTISING

Interesant este că Potapova avea la junioare un bilanț fantastic împotriva lui Swiatek, de 7-0 la victorii directe. În circuitul WTA de senioare, exista o singură înfruntare între cele două, câștigată tot de rusoaică, un 2-1 la seturi la French Open în 2016. Pentru Iga este al patrulea 6-0, 6-0, double bagel cum se spune în engleză, din carieră.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!