Ianis Hagi, veste proastă primită din partea presei din Italia. Rangers se pregătește să îi aducă un înlocuitor din Croația

Ianis Hagi, veste proastă primită din partea presei din Italia. Rangers se pregătește să îi aducă un înlocuitor din Croația

E posibil să apară multe probleme pentru Ianis Hagi la Rangers, echipă antrenată de marele Steven Gerrard, care se pregătește să facă un transfer de top, chiar în compartimentul median al formației în alb-albastru.

Glasgow Rangers prezintă un interes față de mijlocaşul croat de creaţie, Lovro Majer, de la Dinamo Zagreb, iar discuțiile ar putea fi redeschise în pauza de iarnă, după cum susțin italienii de la CalcioMercato.

Majer e unul dintre cei mai bine cotați tineri jucători din Croația, la doar 22 de ani. El a apucat deja să debuteze la naționala de seniori a Croației, iar în prima ligă a debutat la 18 ani, pentru Lokomotiva Zagreb. În 2018 era cumpărat de acolo de Dinamo pentru suma de 2,5 milioane de euro.

ADVERTISING

El a mai fost dorit la Rangers și iarna trecută, dar s-a renunțat la croat după ce Ianis Hagi a început să confirme și a fost transferat definitiv de la Genk.

Presa din Marea Britanie, despre Ianis Hagi: Evoluțiile sale nu justifică salariul primit

Italienii scriu că acum Rangers se va înscrie din nou la cuvânt pentru Majer, având în vedere ultimele evoluții slabe ale lui Ianis. Dar concurența este deja acerbă, alte formații urmând să înainteze și ele oferte, printre care Borussia Dortmund, Fiorentina, Sevila, Valencia şi Leeds United.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Iată ce mai poți citi pe SpotMedia.ro:

Leo Messi, unul dintre cei mai slabi fotbaliști de pe teren în El Clasico. Ce notă a primit marele argentinian

Ultimele detalii despre apariția sistemului VAR în Liga 1: S-a vorbit cu președinții Burleanu și Iorgulescu deja

Bani UE: Luăm 4 miliarde pentru clădiri? Sau preferăm să-i dăm din buzunar?

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!