Ianis Hagi a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro: "Gică nu a vrut să-l lase"

Ianis Hagi a refuzat o ofertă de 12 milioane de euro: "Gică nu a vrut să-l lase"

Ianis Hagi a refuzat o ofertă din străinătate în valoare de 12 milioane de euro.

Gică Popescu a dezvăluit că Ianis a avut această ofertă de la Spartak Moscova în 2019.

Totuși, Popescu spune că Gică Hagi nu l-a lăsat pe Ianis să semneze cu Spartak și l-a vândut la Genk cu 3.5 milioane de euro.

”Ianis a avut ofertă de 12 milioane de euro de la Spartak Moscova. Eu am negociat-o. N-a vrut Gică. Gică a urmărit întotdeauna proiectul sportiv. El a plecat în Belgia pe 3.5 milioane de euro. A ales proiectul sportiv, Genk era în Liga Campionilor și a zis că 'vreau ca Ianis să joace în Liga Campionilor'.

ADVERTISING

În partea cealaltă era Spartak Moscova, care dădea 12 milioane de euro și nu se opreau acolo. În momentul în care le-am zis că a căzut transferul, proprietarul clubului era unul dintre acționarii de la Lukoil și a sunat și a zis: 'Vin cu avionul la Constanța dacă e problema de bani. Vin cu avion privat să renegociem. Eram la 12 milioane de euro atunci. Și Gică a zis nu, să nu vină, se duce (n.r.- Ianis) la Genk pe 3.5 milioane!' Și cu un salariu la Spartak de 4-5 mai mare decât a luat în partea cealaltă”, a declarat Gică Popescu, la Digi24, citat de DigiSport.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totusi, Ianis nu s-a impus la Genk, iar apoi a fost împrumutat la Rangers, club care l-a cumpărat ulterior cu 4 milioane de euro.

După o accidentare gravă, Ianis a fost trimis împrumut la Alaves, însă nici aici nu s-a impus.

Din vară, Ianis va reveni la Rangers.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇