Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers în La Liga - oficial

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers în La Liga - oficial

Telenovela transferului lui Ianis Hagi de la Glasgow Rangers a luat duminică, în fine, sfârșit.

Mijlocașul român de 24 de ani a fost împrumutat de gruparea scoțiană în Primera Division, prima ligă spaniolă, acolo unde a evoluat și tatăl său, însă pentru granzii Real Madrid și Barcelona. Ianis va evolua pentru nou-promovata Deportivo Alaves.

„Ianis Hagi a fost azi împrumutat la Alaves, până la finalul sezonului. Internaţionalul român ajunsese la Rangers sub formă de împrumut, în ianuarie 2020, înainte de transferul definitiv din aceeaşi vară. Toată lumea de la Rangers îi doreşte lui Ianis pentru noua sa aventură, care îi oferă oportunitatea de a juca din nou după un an în care a lipsit din cauza accidentării”, se arată pe site-ul oficial al clubului britanic.

Ianis Hagi Is Humiliating Everyone! 2021 Insane Skills/Goals/Assists

Alaves va inregristra chiar de mâine aducerea lui Hagi, care la Rangers în actuala stagiune a bifat doar 35 de minute. Iar dacă totul este în regulă, băiatul legendarului Gică Hagi ar putea să bifeze minute chiar luni seara în meciul cu Getafe din runda curentă a Primerei, de la 20.30.

ADVERTISING

Ianis a fost dorit insistent în această vară și de către Maccabi Tel-Aviv, acolo unde ar fi avut și un salariu de 600.000 de euro.

Jucătorul de 24 de ani este cotat la 4 milioane de euro de către site-urile de specialitate.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!