Horia Tecău, în optimile de finală de la Australian Open

Horia Tecău, în optimile de finală de la Australian Open

Horia Tecău și partenerul său, brazilianul Marcelo Melo, au avansat, sâmbătă dimineață, în optimile de finală ale probei de dublu masculin de la Australian Open.

Tecău și Melo, cotați ca favoriții numărul 7, s-au impus în meciul cu moldoveanul Radu Albot și britanicul Daniel Evans.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

6-1, 7-6 (2) este scorul cu care Tecău și Melo s-au impus după o oră și 14 minute.

În optimile de finală ale Grand Slam-ului de la Antipozi, perechea româno-braziliană va da piept cu favoriții numărul 9, croatul Ivan Dodig și slovacul Filip Polasek.

Odată cu calificarea în optimi, Tecău și Melo și-au asigurat un premiu de 65.000 de dolari australieni (aproximativ 42.000 de euro).

Horia Tecău și Marcelo Melo sunt la primul Grand Slam împreună, după ce tenismenul nostru a încheiat colaborarea cu Jean Julien Rojer, alături de care a jucat în ultimii 7 ani.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!