Hagi anunță trei transferuri la Farul Constanța

Hagi anunță trei transferuri la Farul Constanța

Farul Constanța se întărește după fuziunea cu Viitorul.

Gică Hagi, acționar și antrenor principal, a anunțat că Aioani, Larie și Adi Petre vor juca pentru constănțeni.

"Am luat cel mai bun portar, după părearea mea, pe Aioani. Are 21 de ani, e născut în 1999. Va fi unul dintre portarii echipei naționale în doi ani. Trebuie să-l aducem acolo. Avem mare încredere în el, de aceea i-am lăsat să plece pe Căbuz și pe Cojocaru. Ambii erau foarte buni, voiau să joace, concurența era prea mare, așa că am decis că e mai bine pentru ei să plece", a declarat Gheorghe Hagi, la conferința de presă de prezentare a proiectului Farul Constanța, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Am luat un fundaș central care s-a format la Farul (Ionuț Larie - n.red.). Se apără bine, e bine poate cel mai bun la construcție din Liga 1. L-am luat pe Adi Petre, e născut 1998, e vârful echipei naționale de tineret. Mie îmi place să resuscitez jucători, mă înham la acest lucru, vrea să-l fac să dea goluri', a adăugat "Regele".

Mihai Aioani (21 de ani) a jucat în ultimele 6 sezoane la Chindia Târgoviște.

Ionuț Larie (34 de ani) a evoluat în sezonul precedent pentru Gaz Metan Mediaș. În cariera sa a mai trecut, printre altele, pe la CFR Cluj și FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Adi Petre (23 de ani) vine după două sezoane dezamăgitoare, la FCSB și UTA Arad.

Fuziunea dintre Viitorul și Farul Constanța a fost anunțată oficial luni. Noua echipă se va numi Farul Constanța și va prelua locul Viitorului în Liga 1.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇