Hagi a răbufnit după eșecul drastic cu CFR Cluj: "Ai vrut să fii Beckenbauer"

Hagi a răbufnit după eșecul drastic cu CFR Cluj: "Ai vrut să fii Beckenbauer"

Gică Hagi a comentat înfrângerea categorică suferită de Farul Constanța în meciul cu CFR Cluj din etapa a 22-a a Superligii.

„Regele” și-a criticat jucătorii pentru atitudine, luându-l la țintă pe Dragoș Nedelcu.

"Am văzut doar lucruri individuale. Ai vrut să fii Beckenbauer și să dai numai pase decisive și le-ai greșit pe toate (Dragoș Nedelcu - n.red.). Sper să remediem cât mai repede. Toți din Constanța să revenim cu picioarele pe pământ", a spus Hagi la conferința de presă de după meci, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Problemele foarte mari au început de când echipa a ajuns pe locul 1. Noi trebuie să găsim răspunsul, aici, în club. Să ai fundaș, mijlocaș pe defensiv, să nu câștigi un duel la cap?! Aaa, Boli, de două ori cu capul, o dată la un corner. Cu 7-8 jucători de 1,88 de metri, cu unul de 1,90 de metri… de ce?! Cred cu tărie că ne-am luat viteză prea mare, ne-am dus cam sus, deși n-am câștigat nimic. Suntem nimeni deocamdată, nici măcar în play-off! Le-am atras atenția, echipa știe, nu suntem în play-off", a adăugat Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

CFR Cluj s-a impus cu 3-0 la Ovidiu, după golurile marcate de Kasniqi (min.49), Manea (min.59 - penalti) și Petrila (min.77).

Cu acest succes, CFR Cluj a depășit-o în fruntea clasamentului pe Farul Constanța.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇