Gigi Mulțescu spune că nu ar fi venit la Dinamo dacă ar fi cunoscut situația reală: ”E lipsă de responsabilitate”

Gigi Mulțescu spune că nu ar fi venit la Dinamo dacă ar fi cunoscut situația reală: ”E lipsă de responsabilitate”

Gigi Mulțescu, antrenorul celor de la Dinamo București, s-a arătat scandalizat de situația de acum din sânul echipei în alb și roșu, una catastrofală, cu 10 jucători infectați cu noul coronavirus.

Fostul mare jucător dinamovist, acum antrenor la 68 de ani, a comentat această situație de la echipă, declarând sus și tare că nici nu ar mai fi venit la gruparea din ”Ștefan cel Mare” dacă ar fi știut ce se întâmplă în spatele ușilor închise:

”Vreau să spun că sunt bine, sănătos. Eu sunt un om tare psihic, dar și fierul se mai îndoaie, câteodată. E clar că nu mă simt confortabil când văd ce situație avem în față. Cu fiecare jucător infectat parcă îmi bătea ceva în cap când am auzit...Sau era ca o condamnare. E foarte greu. Toată ziua m-am gândit ce se poate face. Și cum putem ieși din situația asta. Coși aici, se rupe dincolo și tot așa. Sunt scandalizat, e lipsă de responsabilitate. Problema cea mai mare e a portarilor. Un mijlocaș defensiv îl mai pui stoper, dar în poartă nu ai ce să faci. E o situație imposibilă”.

Declarația lui Mulțescu făcută în timpul emisiunii Fotbal Club de la DigiSport TV
ADVERTISING

Dinamo este pe locul 13 acum în Liga 1, loc direct retrogradabil, la doar un punct în spatele lui Poli Iași, care ocupă locul de baraj cu locul 3 din L2.

Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga), Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv), Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central), Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central), Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv), Ștefan Fara (19 ani, portar), Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga), Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv), Aleksander Mitrovici (17 ani, portar) și Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș) sunt cei 10 jucători infectați la Dinamo cu COVID-19.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Problemele continuă la Dinamo

”Nu se mai pot aduce jucători, din păcate. M-am interesat. S-au deschis transferurile pentru sezonul următor, dar pentru sezonul acesta nu. Dacă se putea, mai aveam soluții. Eu așa știu, că nu putem aduce nici liberi de contract, nimic. Din câte știu eu, în ultimele 6 etape nu se mai poate face nici un transfer, așa e legea. Nu am mai trăit niciun moment atât de dificil ca antrenor în viața mea. Nu aș fi acceptat să vin, dacă știam că va fi așa. Normal ar fi să se înghețe campionatul”, mai adăuga Mulțescu pentru televiziunea mai sus citată.

ADVERTISING

Dinamo trebuia să joace duminică partida din Liga 1 cu Chindia Târgoviște, ultima clasată din Romania.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇