Gigi Becali spune că a fost șantajat de Laurențiu Reghecampf!

Gigi Becali spune că a fost șantajat de Laurențiu Reghecampf!

Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf sunt la cuțite după ce finanțatorul lui FCSB a exclus-o pe soția antrenorului, Anamaria Prodan, din transferul lui Dennis Man.

Jucătorul a ajuns la Parma prin intermediul cu Ioan Becali, iar Anamaria Prodan, impresara de drept a lui Man, a ieșit la atac.

Reghecampf i-a dat mai multe mesaje lui Gigi Becali, în care l-a acuzat de trădare, iar în replică finanțatorul lui FCSB amintește de un episod petrecut la scurt timp după ce a intrat în închisoare.

"Eu le-am spus că las deoparte toate lucrurile rele care s-au mai întâmplat între noi, pentru că așa sunt eu. Eu nu fac afaceri cu femei, dar am acceptat cu Anamaria pentru că era vorba de Reghe. E nevasta omului. Dar acum m-a deranjat și Reghe cu ce mesaje mi-a dat. Că nu se poate cum am trădat-o pe Ana, că nu se face așa ceva", a spus Becali pentru Fanatik.

ADVERTISING

"Păi, măi Reghe! Tu vorbești de trădare? Ai uitat cum ai venit la mine la închisoare la două săptămâni după ce am intrat acolo și mi-ai cerut să-ți măresc salariul de la 15.000 la 30.000 de euro pe lună că altfel pleci de la Steaua? Ai uitat cum m-ai șantajat atunci profitând de situația mea? Păi aia e trădare! Am acceptat atunci ce mi-ai cerut pentru că nu aveam ce face", a adăugat Becali.

Laurențiu Reghecampf a antrenat-o de două ori pe FCSB, 2012-2014 și 2015-2017.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇