Gigi Becali i-a decis viitorul lui Constantin Budescu la FCSB

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Constantin Budescu la FCSB

Patronul celor de la FCSB a luat o hotărâre în ceea ce privește rămânerea sau nu a lui Constantin Budescu la club din sezonul viitor.

Budescu, 32 de ani, fost jucător la Astra sau Petrolul, a revenit la FCSB în toamnă, fiind adus la insistențele lui Edi Iordănescu. Evoluțiile jucătorului considerat play-maker nu l-au încântat însă pe Becali, care în mai multe rânduri l-a criticat.

Iar acum planul latifundiarului din Pipera este unul simplu. Rămânerea lui Budescu la FCSB depinde de plecarea sau nu a lui Florin Tănase în țările arabe. Decarul lui FCSB are o ofertă clară de la Al Nasr Dubai din Emiratele Arabe Unite, iar dacă până la urmă transferul se va concretiza, Budescu va rămâne, căci este nevoie de un jucător cu experiența lui la echipă, după cum scrie cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Budescu are o cotă de piață de 1,5 milioane de euro în prezent, în acest sezon având un singur gol marcat, plus un asisst în 10 meciuri bifate.

„Sunt discuții în Emirate, dar momentan sunt focusat 100% pe cele trei meciuri rămase. Deocamdată sunt aici, există discuții, dar vom vedea după Sărbători”, a fost declarația lui Florin Tănase în legătură cu eventuala sa plecare de la FCSB.

FCSB joacă duminică seara în ultimul meci din an în deplasarea de la Sepsi OSK, de la 20.30.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!