Gigi Becali, bun de plată după debutul unui tânăr jucător la FCSB

Gigi Becali, bun de plată după debutul unui tânăr jucător la FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este bun de plată după partida câștigată de echipa sa cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0 în jocul de sâmbătă seara din Liga 1, în play-off-ul sezonului competițional 2019/2020.

A fost un meci decis de super golul lui Vînă, dar în care au jucat foarte mulți puști de la echipa secundă a lui FCSB. Unul dintre ei, Andrei Istrate, îl va costa pe Becali o sumă frumușică, pe care el trebuie să o plătească în foarte scurt timp.

Record impresionant atins de FCSB după victoria cu Gaz Metan

ADVERTISING

În partea secundă, printre alții, la FCSB au intrat Andrei Pandele și Andrei Istrate, doi debutanți, aceștia înlocuindu-i pe Adi Petre și pe Adrian Niță.

În cazul lui Istrate, Becali va trebui să plătească 20.000 de euro către Școala Sportivă Ardealul, club de unde el a fost cumpărat iarna trecută, după cum scrie cotidianul Fanatik.

Contractul dintre cele două cluburi stipulează clar că la debutul jucătorului în Liga 1, Becali se obligă să plătească ardelenilor suma amintită mai sus. În plus, Școala Sportivă Ardealul deține și 20 % dintr-un viitor transfer al puștiului în străinătate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Andrei Istrate a împlinit pe 15 martie vârsta de 18 ani.

Pentru calificarea în primul tur preliminar Europa League, echipa în roșu și albastru și-a asigurat deja un cec minim în valoare de 240.000 de euro.

Vezi și:

Liga 1: FCSB câștigă la Mediaș

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇