Gigi Becali aduce ultimele noutăți în ceea ce privește posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB

Gigi Becali aduce ultimele noutăți în ceea ce privește posibilul transfer al lui Deian Sorescu la FCSB

Patronul celor de la FCSB, latifundiarul Gigi Becali este optimist în ceea ce privește realizarea transferului lui Deian Sorescu de la marea rivală Dinamo.

Clubul în roșu și albastru a făcut deja o primă ofertă pentru Dinamo, pentru suma de 700.000 de euro, o ofertă refuzată inițial. Sorescu se află însă în fruntea listei de achiziții făcută de Edi Iordănescu și Becali speră că până la urmă mutarea se va perfecta:

”De acum, Edi Iordănescu decide, dar să știți că amândoi îl vrem pe Sorescu. Dinamo știe ce ofertă are pe masă și nu mă apuc să licitez prin presă pentru el. Știm ce avem de făcut.

ADVERTISING

Mihai Stoica a dezvăluit suma oferită de FCSB pentru Deian Sorescu

De ce să îmi fie teamă de reacția fanilor? Dacă Dinamo are o altă ofertă mai bună, atunci să îl dea unde vor conducătorii lor. Noi vom oferi prețul corect pentru România. Oricum, vom încerca să mai perfectăm cel puțin încă un transfer”, declara omul de afaceri român pentru cotidianul ProSport.

Dinamo așteaptă o nouă ofertă așadar din partea celor de la FCSB, având în vedere și gravele probleme financiare care sunt la clubul alb-roșu în acest moment.

Sorescu a izbucnit! Declarații tăioase după Chindia - Dinamo. "Poate sunt doar o marfă”

Deian Sorescu (23 de ani) a marcat 5 goluri în 6 meciuri pentru Dinamo în acest sezon. El a ajuns liber de contract la Dinamo în 2018, având o cotă de piață de 1,4 milioane de euro în prezent.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Dinamo anunță că FCSB l-a ofertat pe Deian Sorescu

Edi Iordănescu a anunțat ce transferuri vrea la FCSB

Meterologii au prelungit până luni, în 12 județe, codul portocaliu de ploi abundente. Alte zone sunt sub cod galben (HARTĂ)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!