Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: "Nu fac cheltuieli mari"

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB: "Nu fac cheltuieli mari"

Gigi Becali anunță că FCSB a încheiat campania de transferuri din această vară.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” intenționează să mizeze mai mult pe jucătorii tinere, iar în acest sezon va aduce de la echipa a doua mai mulți fotbaliști, inclusiv un atacant.

Conform Digi Sport, atacantul la care face referire Becali este Andreas Chirițoiu, care recent a participat cu naționala under 19 a României la Campionatul European din Slovacia.

"Am avut nevoie de doi fundași centrali, am adus doi fundași centrali. Avem jucători, mai aducem și de la copii. O să vedeți că o să promovăm niște tineri, inclusiv un atacant. Când voiam să fac transferuri, erau altfel lucrurile. Jucam în Europa League sau în Champions League. Acum e altceva. Să dau bani și să jucăm în Conference League? În plus, sunt necunoscute", a spus Becali într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Cu războiul nu știu, credem că n-o să fie nicio problemă, din punct de vedere economic, pentru România. Dar nu știm! Eu mă acopăr când este o necunoscută. Adică nu fac cheltuieli mari, că nu se știe", a adăugat finanțatorul "roș-albaștrilor".

Andreas Chirițoiu are 18 ani și în sezonul precedent a evoluat sub formă de împrumut în Liga a 2-a, la Unirea Constanța, pentru care a marcat de patru ori în 23 de meciuri.

El este cotat la 175.000 de euro de site-ul transfermarkt.com.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇