Gică Popescu, revoltat: Câți bani a cheltuit Viitorul pe testele anti Covid-19

Gică Popescu, revoltat: Câți bani a cheltuit Viitorul pe testele anti Covid-19

Gică Popescu nu e deloc mulțumit cu regula care obligă echipele din Liga 1 să se testeze anti Covid-19 înaintea meciurilor.

Președintele Viitorului dezvăluie că echipa constănțeană a cheltuit în jur de 30 de mii de euro pentru testări.

"Eu am o întrebare: din toată societatea românească, de ce doar fotbalul trebuie să se testeze înaintea unui meci? Nimeni altcineva nu se mai testează. Ospătarii, înainte să înceapă programul, nu se testează, medicii nu se testează, nimeni nu se testează în afară de fotbal. De ce trebuie să o facem noi tot timpul? Noi infectăm mai mult? Nu suntem tot oameni şi noi? Noi suntem singurii care ne testăm în această societate.

Nu e normal şi acest lucru trebuie să se schimbe. Dacă un jucător are simptome, înţeleg să se testeze, dar dacă nimeni altcineva nu se testează în afară de fotbal, pot spune că asta e discriminare. Noi am cheltuit în jur de 30 de mii de euro, pentru că noi nu testăm numai jucătorii de la echipa mare, testăm şi juniorii, testăm staff-urile administrative, sunt în jur de 60, iar noi suntem cam la a opta testare. Sunt de acord să ne testăm dacă această testare nu este plătită de cluburi, pentru că toate aceste costuri sunt foarte mari"

Gică Popescu, potrivit Telekom Sport
ADVERTISING

Viitorul nu a avut niciun caz de coronavirus.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇