Gică Hagi vede un singur viitor pentru Dinamo

Gică Hagi vede un singur viitor pentru Dinamo

Gică Hagi a vorbit despre viitorul clubului Dinamo, după victoria obținută de formația sa, scor 1-0, la Ovidiu.

Regele este convins că Dinamo se va salva de la retrogradare, chiar dacă în acest moment ocupă ultimul loc în Liga 1.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Dinamo, dacă joacă aşa, cu siguranţă vor veni şi victoriile. Au nevoie şi de noroc şi cred că va fi altceva”, a spus Hagi, potrivit Telekom Sport.

De asemenea, Hagi a vorbit și despre succesul formației sale din partida cu Dinamo.

„Mă bucur, mai ales că am avut un meci foarte greu, aţi văzut câtă presiune există, meci dificil din toate punctele de vedere, echilibrat, mă bucur că nu am luat gol. Partea noastră negativă a fost că am luat multe goluri. Un meci foarte echilibrat, putea să fie egal, Dinamo a avut bară. În prima repriză am jucat mult mai bine, în repriza a doua jucăm mai slab. Sperăm ca în viitor să remediem acest lucru în viitor, pentru că în prima repriză jucăm foarte bine.

Eu din primul moment am ştiut că obiectivul numărul unu este să nu cad. Am avut şansă la Clinceni, am avut meciuri în care am câştigat la limită. Mă bucur că dăm goluri din faze fixe. Ritmul şi intensitatea jocului nu pot fi ca înainte. Dar sper ca în continuare să fie bine”, a comentat Hagi.

Viitorul s-a impus cu 1-0 în meciul cu Dinamo, singurul gol fiind marcat de Virgil Ghiță.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖