Gică Hagi trece la fapte după ce Viitorul a fost aproape să retrogradeze

Gică Hagi trece la fapte după ce Viitorul a fost aproape să retrogradeze

Viitorul Constanța a trăit periculos în acest sezon și a fost aproape să retrogradeze în Liga 2.

Plecarea lui Gică Hagi de pe banca tehnică s-a simțit din plin, iar lotul a fost modificat radical.

Viitorul, club care era recunoscut pentru faptul că promova mulți jucători tineri, s-a transformat într-unul care avea mulți străini experimentați. Iar rezultatele nu au apărut, dimpotrivă, echipa a fost aproape de retrogradare.

Dar Gică Hagi a decis să schimbe strategia din sezonul viitor, iar echipa sa se va întoarce la promovarea jucătorilor tineri, potrivit unui anunț făcut de Gică Popescu.

ADVERTISING

"Lucrul care pe noi ne preocupă cel mai mult, dar vom îndrepta anul viitor, este această pierdere a identităţii pe care am făcut-o anul acesta. Eram o echipă care în proporţie de 60% avea jucători tineri, crescuţi de noi, în academie. Anul acesta lucrurile s-au inversat.

Am zis că odată cu aducerea lui Ruben de la Barrera la cârma echipei, să îi facem un lot de jucători cu experienţă. Gică Hagi făcuse performanţă cu jucătorii tineri. Deci lucrul care ne preocupă şi ne mâhneşte foarte mult este că am făcut această greşeală. Am vrut să-l ajutăm pe Ruben de la Barrera. Vom îndrepta lucrurile şi vom reveni la ce a fost înainte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Eu prefer să fiu în play-out cu jucători tineri, decât în play-off cu jucători de experienţă, pentru că ăsta este proiectul nostru. În anul următor, unul dintre lucrurile pe care le vom stipula foarte strict este această obligativitate a antrenorului să promoveze jucători", a declarat Gică Popescu pentru Telekom Sport.

Viitorul este pe locul 4 în play-out, cu 28 de puncte, fiind ca și salvată de la retrogradare.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!