Gică Hagi prefațează El Clasico, marele meci Real Madrid - FC Barcelona: ”Sunt cele mai bune din lume”

Gică Hagi prefațează El Clasico, marele meci Real Madrid - FC Barcelona: ”Sunt cele mai bune din lume”

Cel mai mare jucător român, Gică Hagi, fost component al ambelor formații, Real Madrid și FC Barcelona, a prefațat marele duel din La Liga, care va avea loc duminică seara în Primera Division.

Jocul are loc de la 17,15 și va fi transmis LIVE text pe SpotMedia.ro. Înainte de acest mare meci, care le găsește pe cele două echipe la egalitate în fruntea La Liga, ambele cu 22 de puncte, Gică Hagi și-a exprimat un punct de vedere, fiind entuziasmat de calitățile antrenorului Xavi: ”Madrid și Barcelona sunt echipele mele. Sunt cele mai bune din lume, am jucat acolo. Cred că n-ați uitat lucrul ăsta. Ele m-au educat, m-au făcut, mi-au schimbat viața, m-au făcut să-mi doresc în fiecare zi să fiu cel mai bun.

ADVERTISING

Meciul va fi echilibrat, nu contează poziția din clasament. Au fost meciuri în care s-au marcat și cinci goluri și șase goluri, sigur va fi spectacol. Xavi de abia a început să construiască, au un lot foarte bun. E adevărat, au probleme financiare, dar lotul arată bine. Trebuie să aibă continuitate Xavi, a avut momente foarte bune, dar și partide în care micile detalii au costat, cum au fost cele două meciuri cu Inter. Este o filosofie de joc, au identitate. Și Madridul a început schimbarea”, declara Hagi pentru televiziunea DigiSport.

Barcelona vine puțin dezamăgită după acel egal cu Inter, scor 3-3 în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Real a bifat calificarea matematică în optimi. În ultimul meci direct, Barca a trecut clar de Real cu 4-0!

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!