Gică Hagi explică de ce Farul a pierdut cu 4-1 contra lui Sepsi

Gică Hagi explică de ce Farul a pierdut cu 4-1 contra lui Sepsi

Gică Hagi a explicat motivele pentru care Farul a pierdut cu 4-1 meciul cu Sepsi OSK.

„Regele” a afirmat că jucătorii săi nu mai au mentalitate de învingători și fac greșeli individuale majore.

”Cred că nu mai suntem echipa de anul trecut, nu mai avem acea mentalitate. Aici am greșit tot anul. Credeam că avem mentalitatea potrivită, dar se pare că anul ăsta în toate momentele importante, din păcate, am pierdut. Era normal să faci un meci din ăsta să îți fie rușine. E greu să accepți. Dar trebuie să-i felicităm pe cei de la Sepsi, au făcut un fotbal agresiv. Am greșit momentul. Meci foarte important. Toate momentele le-am pierdut. Din păcate, o seară pe care va fi greu să o uităm. Pe acest lucru putem să construim viitorul.

ADVERTISING

Trebuie să reflectăm să găsim cauza. Trebuie să găsim soluții. Nu poți să mergi în continuare așa cum a fost. Cred eu că nu am împins toți în aceeași direcție. Nu puteam să fim relaxați. Le-am arătat imagini, le-am spus că e meci important. De la început am fost surprinși, gol pe centru ca la copii. E greu. Suntem la cald și nu vreau să spun prea multe. E bine că avem multe zile la dispoziție. E o săptămână importantă. Trebuie să ne revenim repede. E un moment la care trebuie să reflectăm. Nu trebuie să-l uităm. Am obligația să găsesc soluții. Eu cred în ce fac, sunt convins și am curaj. Să vedem cu cine mergem înainte”, a spus Gică Hagi, conform DigiSport.ro.

ADVERTISING

Farul Constanța a fost învinsă la scor pe teren propriu de Sepsi OSK în etapa a 8-a a play-off-ului Superligii.

Formația lui Gică Hagi a fost învinsă cu 4-1 după un meci mare făcut de Safranko, autor al unui hat-trick, în minutele 2, 23 și 33. Cosmin Matei a marcat celălalt gol al oaspeților.

Etapa următoare, Sepsi primește vizita Rapidului, iar Farul joacă acasă cu Universitatea Craiova.

După acest rezultat, Sepsi urcă pe locul 5, cu 31 de puncte, iar Farul este pe locul 4, cu 35 de puncte.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇