Gică Hagi anunță o schimbare importantă și transferuri din străinătate la Farul

Gică Hagi anunță o schimbare importantă și transferuri din străinătate la Farul

Gică Hagi (58 de ani), managerul tehnic al Farului, a anunțat că are de gând să facă o schimbare importantă la Constanța.

„Regele” vrea transferuri din străinătate, în special din Brazilia, pentru a ridica nivelul echipei.

Hagi a dezvăluit planul său pentru sezonul viitor, unul în care Farul va participa în grupele Ligii Campionilor și are nevoie de jucători buni și foarte buni pentru a face față pe toate planurile.

Totuși, fostul mare fotbalist nu are de gând să se abată de la promovarea tinerilor români.

ADVERTISING

”Eric a venit pentru brazilieni. Vrem să luăm brazilieni. Vrem să facem ceva. Nu se schimbă nimic. Întotdeauna o să am o idee clară, unde mă duc şi ce fac. Doar nu plec de acasă şi nu ştiu unde ajung?!

Avem brazilieni şi el trebuia să traducă. Riva a venit, e brazilian. Uşor, uşor, vedem. Unul poate să fie francez, altul brazilian. Ne uităm şi la străini. Dacă am zis că trebuie să devenim globali.

Trebuie să devenim mai buni. Nu putem să găsim totul la noi. Mai ales când suferim. Că noi suntem în suferinţă acum.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trebuie să găsim ceva de afară, care să ne ajute să urcăm. O să vedeţi mai multe transferuri din afară. Românii o să fie baza, dar ne mărim numărul de străini.

Am zis ce gândesc. Vezi? M-ai făcut să zic. Sunt mulţi străini. Suntem atenţi la toate detaliile. Urmărim mai mulţi. Luăm decizii împreună”, a declarat Gică Hagi la ”SportCast cu Sile”, de la Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!