Gică Hagi a anunțat înlocuitorul lui Marian Aioani la Farul

Gică Hagi a anunțat înlocuitorul lui Marian Aioani la Farul

Gică Hagi a anunțat numele jucătorului care îl înlocuiește pe Marian Aioani, după ce portarul a fost vândut la Rapid.

Hagi a afirmat că înlocuitorul lui Aioanei va fi Alexandru Buzbuchi, cel care până acum a fost rezervă.

”Experiența o are Buzbuchi. Deci încredere totală în el. Ne-a arătat-o, îl știm. Un jucător care debutează la 19 ani în Liga 1 cum să nu poată să joace la 30 de ani? E de un an cu noi. A venit, a fost înțelegător, cred că este un portar foarte bun”, a spus Hagi, conform DigiSport.ro.

ADVERTISING

De asemenea, Hagi a explicat de ce l-a vândut pe Aioani cu doar 400 de mii de euro, sumă considerată foarte mică.

"Cred că nu este primul portar pe care l-am vândut de când suntem. Am fost foarte mulțumiți de Marian, ne-a ajutat foarte mult. Practic, am avut dreptate când am zis despre el că am luat un portar foarte bun, care este foarte talentat. Am ieșit campioni cu el.

Fiecare jucător își dorește să îi fie mai bine, noi avem limitele noastre pe care le știți cu toții. Sunt legate de bani, de puterea pe care o poți avea ca să plătești jucători foarte valoroși. La un moment dat, orice jucător își dorește să câștige mai mulți bani. Dacă asta a fost cererea, noi nu am avut altceva. Piața îți dă valoarea și prețul care există. Chiar dacă noi voiam să luăm mult mai mulți bani, practic e cea mai bună ofertă care a fost pe piață. De acolo, bineînțeles că i-am dat curs. Marian a făcut sezoane foarte bune la noi, am ieșit campioni și probabil are nevoie de o altă provocare, ceva mai bun, mai puternic”, a declarat Gică Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Buzbuchi va evolua ca titular în partida cu U Craiova 1948, programată vineri de la ora 20:00.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇