Gazzetta dello Sport, despre lecția de civilizație dată de România la EURO 2024: "Aplauze!"

Gazzetta dello Sport, despre lecția de civilizație dată de România la EURO 2024: "Aplauze!"

Cel mai important ziar de sport din Italia laudă România pentru lecția de civilizație dată la EURO 2024.

Jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport au felicitat naționala României pentru modul în care a lăsat vestiarul din München după eșecul cu Olanda.

"România, aplauze în pofida eliminării: au lăsat vestiarul foarte curat. Echipa lui Edward Iordănescu a lăsat astfel vestiarul după înfrângerea cu Olanda. Totul a fost în ordine și a fost lăsată și o scrisoare de mulțumire pentru experiență și ospitalitate", a scris Gazzetta dello Sport.

ADVERTISING

Postarea de pe Facebook a ziarului italian a adunat peste 2.000 de like-uri în doar o oră.

Naționala României a copiat un gest făcut de reprezentativa Japoniei la turneele finale, iar la finalul partidei cu Olanda în vestiarul stadionului din Munchen s-a făcut curățenie.

FRF a publicat imagini cu vestiarul pentru a arăta că acesta este impecabil după ce "tricolorii" au trecut pe aici.

De asemenea, în vestiar a fost lăsat și un mesaj din partea naționalei României, scris atât în limba română cât și în germană.

ADVERTISING

Amintim că echipa națională a României a fost eliminată în optimile de la EURO 2024 după ce a fost învinsă de Olanda cu 3-0.

Pentru echipa națională urmează o pauză până în luna septembrie, când vom juca meciurile din Liga Națiunilor. Suntem într-o grupă cu Kosovo, Cipru și Lituania.

Rămâne de văzut dacă România îl va mai avea pe bancă pe Edi Iordănescu. Selecționerul a cerut câteva zile libere, iar apoi va discuta cu FRF.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇